Informatie en advies over glas
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Kosten glaszetter per uurAls je een glaszetter gaat inhuren voor een klus dan is het goed om de tarieven per uur te kennen. Op die manier krijg je een goed beeld van de correctheid van de offerte. De kosten van een nieuwe ruit bestaan verder uit de tarieven per uur (voor alle uren), de BTW en ook het materiaal. Ook kan het zijn dat er een hoogwerker nodig is om de ramen te plaatsen.

Wat zijn de kosten per uur?

De kosten van een glaszetter per uur liggen op dit moment rond de 40 euro tot 45 euro per uur. Je kunt een glaszetter ook per vierkante meter geplaatst glas betalen. Je moet dan rekenen op een investering van 40 euro tot 70 euro per vierkante meter.

Prijsverschillen?

De kosten van een glaszetter kunnen afwijken van de gemiddelden, welke we hierboven hebben gegeven. Dit komt vaak door reiskosten of de complexiteit van de klus. Het plaatsen van een ruit op de tweede verdieping is vaak een moeilijkere klus dan wanneer je de ramen op de begane grond hebt zitten.

Type Gemiddelde kostprijs
Plaatsing glas 100 – 200 euro per m2
Hardglazen deuren en ramen 350 – 2000 euro
Plaatsing van isolatieglas HR++ 35 – 70 euro per m2
Glas in lood 175 – 340 euro per m2

Kies een goede glaszetter

Naast de kosten is het belangrijk om ook op de kwaliteit van de glaszetter te letten. Geeft de glaszetter een garantie op zijn werk? Of moet je het doen met een garantie tot op de hoek van de straat? Het is goed om hier vooraf voldoende informatie over te krijgen.

Wil je weten hoeveel jij moet betalen voor dubbelglas? Neem dan vrijblijvend contact op met glaszetters en vergelijk het aanbod in jouw regio. Door de prijzen vervolgens naast elkaar te leggen kun je namelijk een goede keuze maken en besparen op de kosten. Maak gebruik van onze offerte service om glaszetters te benaderen.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

glas plaatsen woonkamer

Coronacrisis en glaszetters

oktober 6, 2020

Begin 2020 brak de Coronacrisis uit. De hele wereld werd getroffen door

glas monteren

Handig stappenplan om een goede glaszetter in te huren

september 25, 2020

Zijn de glazen van je ramen en kozijnen aan vervanging toe? Of

De voordelen van geluidsisolerend glas

september 21, 2020

Of je nou wordt overrompeld door de vervelende lawaaien van het verkeer,