Informatie en advies over glas
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Kosten HR+ glasAls iemand de ramen in zijn huis laat vervangen dan kiest hij of zij voor minimaal HR+ glas. Het normale dubbelglas is vaak niet meer zo interessant. De isolerende werking is gewoon niet meer zo goed. De standaard is echter nog hoger op dit moment dan HR+ glas. De kosten voor HR+ glas zijn rond de 65 euro per vierkante meter. De kosten voor HR++ glas zijn momenteel 80 euro per vierkante meter. Kies je voor HR+++ (driedubbel glas) dan moet je rekenen op een investering van 120 euro per vierkante meter.

Waar moet je op letten?

Natuurlijk is het slim om op de prijzen te letten. Ook is het belangrijk om te weten wat de kosten van het plaatsen van dubbelglas of HR+ glas zijn. Daarnaast zou je ook moeten weten wat de mogelijke besparing is. Hierdoor kun je immers uitrekenen of je voor HR+ glas moet kiezen of een nog betere vorm van isolatieglas zoals eerder aangegeven, HR++ of HR+++ glas.

glas monteren

Wat zijn de besparingen?

Als je kijkt naar de kosten en de besparingen van HR+ glas dan ziet het er gunstig uit. Kies je voor HR++ of HR+++ glas dan zijn de vooruitzichten nog beter. Je zal bij een woning met 20 vierkante meter aan glas rond de 200 tot 400 euro gaan besparen (ten opzichte van enkel glas). Dit betekent in de regel dat je jouw investering in de kosten binnen zeven jaren terugverdient hebt.

Glaszetters in je regio contacteren?

Kom vrijblijvend in contact met glaszetters en vergelijk het aanbod in je regio. Door de prijzen vervolgens naast elkaar te leggen kun je namelijk een betere keuze maken en besparen op de totale kosten. Maak daarom vandaag nog gebruik van onze offerte service om lokale glaszetters te benaderen.

Bekijk deze pagina’s:

Glaszetter
Kosten dubbelglas
Kosten per m2
Kosten glasschade
Kosten per uur
Spouwmuurisolatie
Offertes

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

glas plaatsen woonkamer

Coronacrisis en glaszetters

oktober 6, 2020

Begin 2020 brak de Coronacrisis uit. De hele wereld werd getroffen door

glas monteren

Handig stappenplan om een goede glaszetter in te huren

september 25, 2020

Zijn de glazen van je ramen en kozijnen aan vervanging toe? Of

De voordelen van geluidsisolerend glas

september 21, 2020

Of je nou wordt overrompeld door de vervelende lawaaien van het verkeer,