Kosten glasschade

Kosten glasschadeHet kan in een paar tellen gebeuren: glasschade! Iemand is iets te fanatiek aan het voetballen of tennissen en de bal gaat vervolgens door een ruit. Ook kan het door het weer komen of misschien wel door inbrekers. Het is vervelend dat er glasschade is. Het is natuurlijk belangrijk om te weten wie er aansprakelijk is voor glasschade, wie het op gaat ruimen en of je verzekerd bent. Nog belangrijker is natuurlijk wie je gaat helpen om de ramen te vervangen.

Snel de glasschade opruimen

Het is verstandig om zo snel als mogelijk de situatie in kaart te brengen. Wie is er verantwoordelijk voor de glasschade? Als dit duidelijk is dan is het slim om actie te ondernemen om het glas op te ruimen. Het glas kan namelijk voor nog meer schade en ongelukken zorgen. Zeker als er kleine kinderen in de buurt zijn is het goed om het glas op te ruimen.

Ben je verzekerd voor de glasschade?

Het is slim om je verzekering op te bellen om te ontdekken of je verzekerd bent voor glasschade. De verzekeraar zal je direct helpen. Vaak vergoeden ze de glasschade in natura. Hierdoor is het mogelijk om met een gesloten portemonnee nieuwe ramen te krijgen. Vaak werken ze samen met glaszetters welke snel bij je langskomen om de glasschade te verhelpen. De kosten worden door de verzekering vergoedt bij een goede dekking.

Glaszetters in jouw regio contacteren?

Kom vrijblijvend in contact met glaszettersbedrijven en vergelijk het aanbod in je regio. Door de prijzen vervolgens naast elkaar te leggen kun je namelijk een betere keuze maken en besparen op de totale kosten. Maak vandaag nog gebruik van onze offerte service.

Bekijk deze pagina’s:

Kosten glaszetter
Dubbelglas
Kosten per m2
Kosten per uur
Kosten HR + glas
Kosten isolatieglas
Offertes

Wat kost een glaszetter precies?

Vraag gratis meerdere offertes op bij glaszetters in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze offerte service is gratis en vrijblijvend.