Informatie en advies over glas
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Kosten dubbelglasAls je kiest voor dubbelglas ramen dan is het natuurlijk goed om te weten wat de kosten zijn. Hierdoor kun je een indicatie krijgen van hoeveel je moet betalen voor het vervangen van de ramen. Op dit moment is de gemiddelde prijs van dubbelglas 65 euro tot 85 euro per vierkante meter. Het bedrag wat je uiteindelijk moet betalen is afhankelijk van hoe sterk de isolerende werking van het dubbelglas is. Je kunt trouwens ook kiezen voor driedubbelglas. De kosten van dit glas zijn op dit moment ongeveer 150 euro per vierkante meter.

Isolatieglas en de kosten voor dubbelglas

Dubbelglas zijn minimaal twee glasplaten welke met een luchtlaag (of gaslaag) ertussen aan elkaar zijn gemonteerd. De glasplaten hebben door een laag gas of lucht in de spouw een isolerende werking. Standaard dubbelglas heeft een luchtlaag tussen de twee ruiten. HR glazen hebben een gas of metaal ertussen, welke doorzichtig is maar toch beter isolerend dan normaal dubbelglas.

De voordelen van dubbelglas

Door de uitstekende isolerende werking is het mogelijk om geld te besparen op de energiekosten. Je krijgt dus met dubbelglas een lagere rekening en je kunt hierdoor de investering van het dubbelglas weer terugverdienen. Maar wat kost het precies voor jouw woning? Als je de exacte kosten van dubbelglas wilt weten dan is het slim om offertes op te vragen bij verschillende bedrijven. Zij kunnen je een offerte aanbieden voor de kosten van dubbelglas en ook voor de kosten voor de plaatsing.

Vrijblijvend glaszetters in jouw regio contacteren?

Kom in contact met glaszetters en vergelijk het aanbod in jouw regio. Door de prijzen vervolgens naast elkaar te leggen kun je namelijk een betere keuze maken en besparen op de kosten. Maak daarom vandaag nog gebruik van onze offerte service om lokale glaszetters te benaderen.

Bekijk ook deze kosten glaszetter pagina’s:

Glaszetter prijzen
Kosten per m2
Glasschade
Kosten per uur
Kosten HR+ glas
Kosten isolatieglas
Offerte

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatste nieuws

glas plaatsen woonkamer

Coronacrisis en glaszetters

oktober 6, 2020

Begin 2020 brak de Coronacrisis uit. De hele wereld werd getroffen door

glas monteren

Handig stappenplan om een goede glaszetter in te huren

september 25, 2020

Zijn de glazen van je ramen en kozijnen aan vervanging toe? Of

De voordelen van geluidsisolerend glas

september 21, 2020

Of je nou wordt overrompeld door de vervelende lawaaien van het verkeer,